Раді пропонують розглянути законопроект про візовий режим для громадян Росії

Читать на русском
Фракція Народний фронт просить спікера Верховної Ради Андрія Парубія внести до порядку наступного пленарного тижня законопроект про введення візового режиму для громадян Росії.
фото: УНІАН

Фракція «Народний фронт» просить спікера Верховної Ради Андрія Парубія внести до порядку наступного пленарного тижня законопроект про введення візового режиму для громадян Росії.

Про це протягом засідання Верховної Ради заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак, повідомляє «Слово і Діло».

«Звертаюся до вас з тим, щоб на наступному пленарному тижні в порядку денному стояв законопроект, який був ініційований депутатами «Народного фронту» про введення віз для громадян Російської Федерації. Це питання національної безпеки», – звернувся Бурбак до спікера.

Він зазначив, що після голосування Європарламенту щодо надання безвізового режиму Україні, Київ повинен ввести візовий режим з Росією, щоб убезпечити Європу від напливу російських шпигунів.

Нагадаємо, 22 грудня 2016 року міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що Україна повинна рухатися в напрямку контролю громадян Росії, які приїздять в нашу країну.

Пізніше в МЗС заявили, що технічно готові до введення візового режиму з РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: