Рік роботи Кабміну: Гройсман провів підсумкову прес-конференцію

Читать на русском
Сьогодні, 11 квітня, відбулася підсумкова прес-конференція прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Сьогодні, 11 квітня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів прес-конференцію за підсумками року діяльності його уряду.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Рік Кабміну Гройсмана. Міністри встигли виконати близько третини обіцянок«Слово і Діло» показало основні показники уряду Володимира Гройсмана через реалізацію обіцянок прем’єра та очільників відомств.

«Нам вдалося виконати все, що ми обіцяли. Ми прийшли на тлі політичної та економічної кризи. Ми змогли зробити 2016 рік початком капітального ремонту країни. Ми смоли домогтися економічного зростання в країні», - заявив Гройсман у вступній промові.

Прем'єр припустив, що якщо б реформи почалися в 2007 році, а не в 2016, то українська економіка зараз мала б кращі показники.

«Для мене дуже важливо, щоб через десять років ми побачили, що люди живуть довше і якісніше, що ми перемогли бідність і корупцію», - повідомив Гройсман.

Під час конференції глава Кабміну ще раз підкреслив, що в пріоритеті його уряду проведення п'яти важливих для України реформ: пенсійної реформи, продажу неефективних активів, земельної реформи, реформи освіти та охорони здоров'я.

Також Гройсман зазначив, що з 1 жовтня 5,6 млн українських громадян чекає підвищення пенсій, а також скасування оподаткування пенсій для працюючих пенсіонерів.

«Хочу сказати, що для мене як для людини цей рік був дуже важким і дуже непростим. Але насправді я бачу величезну перспективу в Україні. Я бачу те, що ми можемо робити зміни. Ми можемо змінювати життя і вселяти віру в українських громадян не просто словами, а реальними діями. Я хочу закликати всіх, щоб ми діяли в ім'я нашої України та во ім'я того, щоб країна зайняла своє гідне місце на карті Європи і світу», - підсумував він.

Про свою роботу за рік прем'єр відзвітує в парламенті у травні. Відомо, що колеги авансом вже поставили йому оцінку «задовільно».

Зазначимо, що у Гройсмана 349 обіцянок, 199 - виконаних і 86 - не виконаних.

Нагадаємо, Володимир Гройсман очолив уряд 14 квітня 2016 року, у свої 39 років став наймолодшим очільником Кабміну в історії України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: