У Сенаті США назвали умови запровадження нових санкцій проти РФ

Читать на русском
Лідер республіканської більшості в американському Сенаті не виключає запровадження нових санкцій проти Росії.
Мітч МакконнеллФото з відкритих джерел

Запровадження нових санкцій проти Російської Федерації можливе, якщо таке рішення ухвалить президент країни Дональд Трамп і підтримають обидві партії – як Республіканська, так і Демократична.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Realist.online.

«Якщо адміністрація (Трампа – ред.) вважає, що потрібні додаткові санкції, або ми можемо домовитися щодо чого, що буде двопартійна підтримка, я не виключаю цього», – заявив лідер республіканської більшості в Сенаті Мітч Макконнелл.

Сенатор зазначив, що обговорить це питання з главою комітету з міжнародних відносин Бобом Коркером.

Сирія провокує США та РФ до повторення «холодної війни» часів Карибської кризиПолітичний експерт пояснив, до чого може призвести новий рівень протистояння США та РФ у сирійському конфлікті.

Пропозиція посилити обмежувальні заходи відносно Росії була внесена до Сенату на початку цього року. І хоча відповідний законопроект уже має підтримку 19 сенаторів, комітет із питань міжнародних відносин Сенату його ще не розглядав.

Нагадаємо, 7 квітня США завдали авіаційного удару по сирійській урядовій військовій базі, з якої раніше, за їхніми даними, була здійснена хімічна атака на мирне населення в Ідлібі.

Про те, що проти Росії можуть бути запроваджені нові санкції, раніше заявив і міністр фінансів США Стівен Мнучін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: