Порошенко заявив про підтримку дій США в Сирії

Читать на русском
Порошенко висловив підтримку діям Сполучених Штатів для запобігання подальших військових злочинів режиму Башара Асада проти мирного населення в Сирії.

Президент України Петро Порошенко заявив про підтримку ракетного удару Сполучених штатів Америки по авіабазі в Сирії у відповідь на застосування хімічної зброї.

Про це повідомляє прес-служба президента, передає «Слово і Діло».

Порошенко провів телефонну розмову з віце-президентом США Майком Пенсом.

Хімічна зброя Путіна та атака в Сирії: режими-вбивці завжди тягнуться один до одногоПоліттехнолог прокоментував трагедію в сирійському місті Ідліб та пояснив, як Рада Безпеки ООН може викрити злочинців.

Під час розмови він поінформував Пенса про погіршення ситуації на Донбасі, зокрема порушення Росією режиму припинення вогню.

«Петро Порошенко також висловив підтримку діям Сполучених Штатів для запобігання подальших військових злочинів режиму Башара Асада проти мирного населення в Сирії», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ України підтримує ракетний удар США по авіабазі в Сирії у відповідь на застосування хімічної зброї.

Українська сторона зазначає, що будь-яке застосування хімзброї, яке є одним із видів зброї масового знищення, є порушенням міжнародного права і військовим злочином, а винуватці мають бути притягнуті до відповідальності.

Раніше в ЮНІСЕФ заявили, що хімічна атака в Сирії вбила 27 дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: