Аваков закликав силовиків бути готовими до повернення Донбасу

Читать на русском
Арсен Аваков під час візиту в Сєвєродонецьк закликав силовиків вже сьогодні бути готовими до повернення Донбасу.
Арсен Аваков

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков під час візиту до Сєвєродонецьку заявив, що українські силовики вже сьогодні повинні бути готовими до повернення Донбасу.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «112 Україна».

Аваков навів дані соцопитувань, за якими майже 70% людей хочуть повернутися в Україну. Він зазначив, що у цих людей є страхи, їх постійно «зомбує» путінська пропаганда, але все одно люди на Сході відчувають, що їм буде краще з Україною.

«Тому ми сьогодні повинні бути готові, і МВС і поліцейські і ДСНС та всі інші. Ми повинні бути до цього готові. Я ставлю такі завдання, коли ми знаходимося на серйозній нараді і для великої аудиторії. І для прикордонників і для Нацгвардії і для поліцейських», – заявив міністр.

Чиновник також сказав, що Україна зараз перебуває в такому проміжку часу, коли питання можна вирішити швидко і дипломатичним шляхом. «Не військовим шляхом», - підкреслив він.

Нагадаємо, що 28 лютого 2017 року Аваков заявив, що мер Львова Садовий та голова фракції «Самопоміч» Березюк понесуть відповідальність за блокаду Донбасу та її наслідки. На даний момент ця обіцянка перебуває в процесі виконання.

Також зазначимо, що 22 вересня 2016 року міністр сказав, що до кінця поточного бюджетного року для забезпечення житлом працівників поліції до Луганської області буде переведено близько 40 млн грн., але, на жаль, не виконав своєї обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: