Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Аваков обіцяє до кінця 2016 року направити близько 40 млн гривень в Луганську область для забезпечення поліцейських житлом

22 вересня 2016 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв, що до кінця поточного бюджетного року для забезпечення житлом працівників поліції до Луганської області буде переведено близько 40 млн грн.
Не виконано
Сказано 22 вересня 2016 р.

Джерело

  • http://ua.112.ua/suspilstvo/avakov-vidkryv-universytet-mvs-v-luhanskii-oblasti-i-zaiavyv-pro-vysoki-zarplaty-vykladachiv-vyshu-340592.html
  • Лист Національної поліції України від 16 грудня 2016 року

Результат

Відповідно до листа Національної поліції України від 16 грудня 2016 року, у планах Головного управління Нацполіції (ГУНП) в Луганській області на поточний рік — закупівля житла для тих працівників поліції, які змушені були залишили свої домівки. З цією метою 26 жовтня 2016 року внесено зміни до кошторисних призначень ГУНП щодо збільшення видатків на суму 18 млн грн.

За результатами телефонної розмови від 28 грудня 2016 року з в. о. начальника УФЗБО головного управління Нацполіції в Луганській області Оксаною Думанською стало відомо, що в область було переведено та повністю витрачено на закупівлю квартир 18 млн грн. За її словами, більшу суму до кінця року, зважаючи на брак часу, освоїти неможливо.

ВИСНОВОК: на закупівлю житла для працівників поліції в Луганську область у 2016 році було направлено лише 18 млн грн, а не обіцяні 40 млн, тож редакція ІА «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Не виконано».