Аваков розповів подробиці обшуків на «Тедіс Україна»

Читать на русском

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про обшуки на Тедіс Україна по всій Україні.

В рамках досудового розслідування у справі «монополіста тютюнового ринку» «Тедіс Україна» проводиться більше ста обшуків.

Про це на власній сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє «Слово і Діло».

«У монополіста тютюнового ринку України, а також на підприємствах «іже з ними» проводиться більше 100 обшуків... Київ, Одеса, Дніпро... Допомога терористичним організаціям псевдореспублік, несплата податків... Це тільки кілька епізодів «послужного списку» трудової діяльності компанії. 2,5 мільярда гривень вивели до воюючої з нами країни», - написав Аваков.

За його словами, «бізнес-коріння» перебувають у Росії.

«У проведенні масштабної операції задіяні кілька відомств: департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, Головна військова прокуратура, оперативники департаменту захисту економіки та департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції», – зазначив міністр.

Нагадаємо, у ГПУ повідомили про обшуки на ТОВ «Тедіс Україна».

Слід також зазначити, що згідно моніторингу «Слова і Діла», Аваков дав 134 обіцянки, з яких 68 він виконав, а 43 – провалив. Рівень його відповідальності – 51%.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: