У БПП пропонують обговорити з громадськістю закон про ринок землі

Читать на русском
Керівник фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов заявив, що будь-які питання щодо сільськогосподарської землі мають проходити широке обговорення з громадськістю.
Закон про ринок землі

Закон про ринок землі має пройти широке громадське обговорення та створювати умови для розвитку сільського господарства, так і для захисту селян, які працюють на землі.

Про це заявив керівник фракції «Блоку Петра Порошенка» Артур Герасимов, повідомляє прес-служба партії БПП, передає «Слово і Діло».

«Зараз у парламентському комітеті з питань аграрної політики та земельних відносин йде дуже серйозна робота над тим, щоб при ухваленні закону (про ринок землі – Ред.) надійно захистити селян і дати потужний сигнал для розвитку аграрного сектора. І в цьому контексті позиція фракції БПП незмінна – будь-які питання щодо сільськогосподарської землі повинні проходити широке обговорення з громадськістю. Насамперед, ми повинні захистити тих, хто працює на українській землі», – заявив Герасимов.

Гройсман обіцяє нові правила для ринку земліСказано 14 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, раніше у БПП виступили за відкриття ринку землі, назвавши земельну реформу драйвером позитивних змін в економіці.

Також зазначимо, що Україна зобов'язалася перед Міжнародним валютним фондом ухвалити пенсійне законодавство до кінця квітня і закон про обіг сільськогосподарських земель до кінця травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: