У Києві завершився опалювальний сезон

Читать на русском
ПАТ Київенерго в перших числах квітня відключило від централізованого опалення понад 80% адміністративних будівель і житлових будинків.
Опалювальний сезон

**ПАТ «Київенерго» на вихідних відключило від централізованого опалення 81,1% споживачів столиці, з них 72,2% адміністративних будівель і 97,3% житлових будинків.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає «Слово і Діло».**

Всього «Київенерго» забезпечує теплом 15,687 тисяч об'єктів у столиці.

У прес-службі нагадали, що відключення тепла за індивідуальними заявками балансоутримувачів будинків компанія почала ще в березні.

Підключення столичних житлових будинків до опалення в сезоні 2016/2017 рр. «Київенерго» почало 12 жовтня.

Скільки коштуватимуть комунальні послуги у квітні?«Слово і Діло» порахувало, скільки у квітні заплатять за комунальні послуги родини, що проживають у різних регіонах України.

Як повідомлялося, рішення про завершення опалювального сезону 2016/2017 ухвалила КМДА в п'ятницю, 31 березня. Згідно з чинним законодавством, підставою для завершення опалювального сезону є середня температура повітря вище +8° С протягом трьох діб. В першу чергу подача тепла припиняється адміністративним і житловим будівлям, потім об'єктам соціальної сфери - дитсадкам, школам, медичним установам.

Нагадаємо, раніше в КМДА обіцяли, що понад 50 тисяч киян отримають перерахунок за опалення внаслідок виявлених порушень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: