В Україні винайшли унікальну великокаліберну гвинтівку

Читать на русском
Харківські фахівці розробили унікальну великого калібру гвинтівку Snipex Rhino Hunter за стандартами НАТО.

Харківські фахівці представили нову унікальну гвинтівку великого калібру Snipex Rhino Hunter, яка зроблена за стандартами НАТО.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Новое Время.

Як повідомляється, гвинтівку випустили на хімічному концерні. На початку харків'яни просто волонтери - відправляли нашим військовим мастило для стовбурів. Вже потім прийшла ідея розробити справжню зброю, допомогло те, що на базі концерну діяв стрілецький клуб.

«Гвинтівка заточена під натівський калібр 12,7. Прицільна дальність - 2,5 кілометра. Довжина стовбура - 750 міліметрів, при загальній довжині – 1200», - сказано в повідомленні.

День ЗСУ – Кількість техніки на озброєнні української арміїУкраїна щорічно відзначає щорічно день Збройних сил 6 грудня. Це професійне свято всіх військовослужбовців країни. Дата була приурочена до дня ухвалення закону України «Про Збройні сили України» 6 грудня 1991 року.

Виробники переконані, що стрільба з Snipex максимально зручна. Переваги: легка перезарядка, гільза викидається автоматично, слабка віддача та ствол, який плаває.

Нагадаємо, взимку цього року «Укроборонпром» представив технологічні новинки на виставці зброї IDEX-2017.

Раніше «Слово і Діло» представило огляд кількості одиниць техніки, що знаходиться на озброєнні української армії, без урахування зброї, що знаходиться на консервації та зберіганні.

Детальніше в матеріалі «День ЗСУ - Кількість техніки на озброєнні української армії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: