Львів очищено від сміття – ОДА

Читать на русском
У Львові, станом на 31 березня, повністю очищені всі сміттєві майданчики. Львівська ОДА припинила координацію роботи по вивозу сміття з міста.

У Львові повністю очищені всі сміттєві майданчики, і тепер міській раді треба знову взяти це питання під свою опіку.

Про це голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив на брифінгу, передає «Слово і Діло».

Садовий VS Синютка: сміттєва проблема як метод отримання політичних дивідендівЖурналіст «Слово і Діло» Олег Новіков розповідає, чому глава Львівської облдержадміністрації Синютка і чинний уряд не поспішають допомагати меру Львова Садовому із сміттєвою проблемою.

«Станом на сьогодні, 31 березня, у Львові очистили всі контейнерні майданчики побутових відходів, які були переповнені ще 21 березня. Львівська обласна державна адміністрація припинила координацію роботи по вивозу сміття з міста. Я вважаю, що в міській раді, після вивозу сміття, треба взяти це питання знову під свою опіку», - сказав він.

Синютка сказав, що з 30 березня припинені координаційні наради у Львівській ОДА, які проходили щодня для належної організації вивезення відходів зі Львова. Частина полігонів області продовжує приймати львівське сміття.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка має намір забезпечити вивезення ТПВ зі Львова за тижденьСказано 21 березня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Якщо потрібно буде втручання облдержадміністрації, то ми готові забезпечити необхідну координацію щодо продовження вивезення частини сміття з міста на обласні полігони», - сказав голова ОДА.

Нагадаємо, що 29 березня голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка запевнив, що 30 березня обласний центр буде повністю очищено від сміття.

Зазначимо, що львівська влада уклала угоди з 5 містами у Львівській області по захороненню 1900 тонн сміття.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: