Вихід є: Садовий запропонував відкрити всеукраїнський смітник у Чорнобильській зоні

Читать на русском
Андрій Садовий зазначив, що всі облради ухвалили  рішення не пускати на свою територію відходи з інших регіонів. Тому він змушений просити особисто міських голів прийняти кілька машин сміття зі Львова.

Зробити загальне для всіх українців сміттєзвалище у Чорнобильській зоні запропонував мер Львова Андрій Садовий.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу у Львові, – повідомляє «Слово і Діло».

«Львів щодня виробляє 600 тонн відходів. Якщо, не дай Бог, трапиться біда в іншому місті? Київ виробляє 3 тис. тонн відходів щодня. У нас є Чорнобильська зона. Чому б не зробити там резервний полігон для всієї країни», - запропонував Андрій Садовий.

Він також додав, що готовий сам співфінансувати створення такого полігону: «Як мер, за рахунок громади міста».

Кримінальні справи та відсторонення від посади Садового: інтриги нового політичного сезонуПоліттехнолог розповіла, чи дійде до відсторонення Андрія Садового від посади та з чим можуть бути пов'язані кримінальні провадження проти нього.

Львівський градоначальник також зазначив, що всі обласні ради ухвалили рішення не пускати на свою територію відходи з інших регіонів. Тому він змушений просити особисто міських голів прийняти кілька машин сміття зі Львова.

Нагадаємо, сміття зі Львова не вивозиться вже більше місяця, у місті під загрозою закриття продуктові ринки, дитсадки і школи.

17 березня закрився останній полігон, який приймав львівські відходи.

«Слово і Діло» підготувало карту подорожей львівського сміття по Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: