Садовий очікує свого відсторонення від посади у найближчі дні

Читать на русском
Львівська обласна прокуратура вже до 21 березня може висунути міському голові Львова Андрію Садовому підозру, після чого його негайно відсторонять від посади в судовому порядку.
Андрій Садовий

Львівська обласна прокуратура вже до 21 березня може висунути міському голові Львова Андрію Садовому підозру, після чого його негайно відсторонять від посади в судовому порядку.

Таку думку висловив сам Садовий в інтерв'ю ZN.UA, пише «Слово і Діло».

Очільник Львова заявив, що завдання підготувати йому підозру надійшло до прокуратури області від вищих ешелонів влади.

«Обласна прокуратура працює в посиленому режимі. Робить усе можливе і неможливе, бо їм дуже важко щось пришити, особливо коли це шиється білими нитками. Поставлено задачу з високих кабінетів, тому вони найближчими днями висуватимуть підозру. І наступним кроком буде звернення до суду про моє відсторонення з посади», – заявив він, визнавши, що рішення суду буде прогнозованим, оскільки судова система України працює «чітко по вертикалі».

Садовий наголосив, що попередньо, оголосити йому про підозру повинні були після 21 березня, проте щось змінилося, і тепер зробити це планують раніше.

За його словами, ініціатори цих процесів «відпрацьовують якийсь медійно-сценарний план».

Львову третій тиждень немає куди вивозити сміттяЛьвівська мерія: місту фізично немає куди вивозити сміття. Ухвалено рішення повторно звернутися до Кабміну та Львівської ОДА з проханням врегулювати ситуацію з вивезенням відходів зі Львова.

Він також повідомив, що планує наймати адвокатів та захищати свої права у суді.

«За моїми даними, це (відсторонення) відбудеться найближчими днями», – заявив мер Львова.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомляв, що Садового можуть усунути з посади за загибель людей на сміттєзвалищі. Також нещодавно Садовий писав у соцмережі, що прокуратура збирається вручити йому підозру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: