«Євробачення-2017»: Київська влада заворушилася з ремонтом доріг

Читать на русском
Столична влада визначилася зі списком вулиць, ремонт доріг на яких почнеться в першу чергу.

Столична влада визначилася зі списком вулиць, ремонт доріг на яких почнеться в першу чергу.

Про це під час брифінгу заявив заступник міського голови Києва Володимир Прокопів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Голос.ua».

«У 2017 році передбачено капітальний ремонт близько 300 кілометрів столичних доріг. Це на половину більше, ніж в 2016 році. Зараз в плані ремонтних робіт пріоритетними будуть ті напрямки, які стосуються проведення «Євробачення», а після цього будуть ремонтувати більші магістралі, приміром, Повітрофлотський проспект, бульвар Дружби народів та інші », - підкреслив В. Прокопів.

Крім того, чиновник повідомив, що в зв'язку з суспільним резонансом, який виник через негативний стан столичних «відремонтованих» доріг, київська влада проведе перевірки щодо фірм, які проводили ремонтні роботи дорожнього полотна.

Київські мости: сага про невиконані обіцянки чиновників«Слово і Діло» зібрало обіцянки столичних та державних чиновників щодо будівництва, реконструкції та ремонту мостів у Києві.

«Це критично неприпустима ситуація, коли виділяються великі кошти на ремонт столичних доріг і водночас маємо справу з неякісною роботою. Тому компанії, які погано провели ремонтні роботи минулого року і чиновники, які допустили цю ситуацію, понесуть відповідальність. До того ж позиція буде дуже жорсткою», - заявив В. Прокопів.

Нагадаємо, столична громадськість негативно відреагувала на неякісні ремонтні роботи, в результаті яких на київських дорогах утворилася велика кількість ям.

Раніше аудитори під час ревізії діяльності «Київавтодору» виявили завищення підрядниками вартості ремонту доріг на суму близько 11 мільйонів гривень.

У 2017 році «Укравтодор» планує ліквідувати ями і вибоїни на близько 30 тисяч кілометрів українських автошляхів за 2 мільярди гривень, передбачених в державному бюджеті на ці цілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: