Де в Києві зараз ремонтують дороги

Читать на русском
У всіх районах столиці тривають роботи з відновлення покриття аварійно-небезпечних ділянок доріг і вулиць.

Столичні автодорожники, незважаючи на зиму, продовжують ремонт доріг у всіх районах міста.

Про це повідомляє «Київавтодор», передає «Слово і Діло».

В яких областях України оголошено критичний рівень аварійності на дорогахЧерез негоду в Україні у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській і Луганській областях оголошено критичний рівень аварійності на дорогах.

Зокрема, ремонтні роботи тривають на бульварі Дружби Народів, вул. Полярній, вул. Драйзера, вул. Відрадній, вул. Промисловій, вул. Івашкевича, вул. Сирецькій, вул. Академіка Заболотного та Либідській площі.

Роботи спрямовані на організацію безпечного дорожнього руху на дорогах міста до початку планового поточного ремонту, який дорожники планують розпочати навесні. Протягом 17-18 січня автодорівці відновили близько 800 кв. м дорожнього покриття.

Під час ремонту співробітники «Київавтодору» застосовують рециклер – спецтехніку, яку можна використовувати навіть за низьких температур, а також литий асфальтобетон, яким заливають ями на дорогах.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в 2017 році його відомство планує відремонтувати 2,5 тисячі кілометрів доріг.

Нагадаємо, що обіцяна Гройсманом стратегія розвитку доріг досі не розроблена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: