«Київавтодор» на 11 мільйонів завищив вартість ремонту доріг – аудитори

Читать на русском
Державна аудиторська служба під час ревізії діяльності комунальної корпорації «Київавтодор» виявила завищення підрядниками вартості ремонту доріг столиці на суму близько 11 мільйонів гривень.
autocentre.ua

Державна аудиторська служба під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності комунальної корпорації «Київавтодор» виявила завищення підрядниками вартості ремонту доріг столиці на суму близько 11 мільйонів гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Слід зауважити, що один з виконавців ремонтних робіт, а саме – ТОВ «Тілльман Інжиніринг» – перешкоджав фахівцям «Держаудитслужби», внаслідок чого неможливо було провести зустрічну звірку, щоб документально підтвердити вартість виконаних на замовлення КК «Київавтодор» робіт з капітального ремонту Південного моста через Дніпро (Дарницький р-н Києва) на суму понад 46 млн грн», – зазначили аудитори.

Київські мости: сага про невиконані обіцянки чиновників«Слово і Діло» зібрало обіцянки столичних та державних чиновників щодо будівництва, реконструкції та ремонту мостів у Києві.

Також у відомстві повідомили, що під час ревізії також виявлено порушення законодавства в сфері закупівель за державні кошти.

Зокрема, корпорація не скасувала торги і уклала з підрядниками договори на загальну суму майже 418 млн грн, незважаючи на невідповідність пропозицій учасників торгів вимогам документації конкурсних торгів.

«Про результати ревізії повідомлено Київська міська державна адміністрація. Матеріали контрольного заходу направлено до Головного слідчого управління Національної поліції України», – підкреслили в «Держаудитслужбі».

Нагадаємо, замість ямкового ремонту в столиці проводиться поточний середній ремонт – ямковий ремонт на всю вулицю одним навісом.

У 2017 році «Укравтодор» планує ліквідувати ями і вибоїни на близько 30 тисяч кілометрів українських автошляхів за 2 мільярди гривень, передбачених в державному бюджеті для цього.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: