Бойовики понад 100 разів відкривали вогонь, є постраждалі

Читать на русском
У прес-центрі антитерористичної операції розповіли про обстріл бойовиків на Донбасі та кількість постраждалих українських військових.

Російсько-окупаційні війська 106 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті яких 6 українських військових були поранені й один травмований.

Про це повідомляють у прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Загалом зафіксовано 106 обстрілів, з них 44 – із використанням мінометів, двічі – танків та одного разу – артилерії калібру 122 міліметри. За добу поранено 6 українських бійців та одного травмовано», – йдеться в повідомленні.

Найбільше обстрілів було на маріупольському напрямку, де під мінометним вогнем ворога опинилися позиції в районі Водяного, Павлополя та Гнутового. В Мар’їнці вів вогонь танк, у Водяному, Широкиному та Березовому – БМП. Активізувалися снайпери неподалік Гнутового, Новомихайлівки та Широкиного.

На донецькому напрямку найгарячіше було в районі Авдіївки, де російські найманці інтенсивно вели вогонь по наших укріпленнях із кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів, а згодом – ще й із танку. По позиціях поблизу Зайцевого, Опитного, шахти «Бутівка», Луганського, Троїцького та Кам'янки ворог гатив із гранатометів та мінометів, а біля Луганського – з артилерії калібру 122 мм.

На луганському напрямку по опорних пунктах біля Кримського били міномети калібру 120 мм, гранатомети та кулемети. На позиціях під Новоолександрівкою, Жовтим та Новозванівкою діяли ворожі снайпери.

Боевики более 100 раз открывали огонь, есть пострадавшиеSlovoiDilo

Нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала понад тисячу порушень режиму припинення вогню на Донбасі.

Раніше в результаті обстрілів терористами один український військовий загинув, а ще четверо – отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: