Доба в АТО: майже 100 обстрілів, один загиблий і четверо поранених

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції назвали втрати в лавах Збройних сил України за минулу добу.

У результаті 97 обстрілів російсько-окупаційних військ за минулу добу один військовослужбовець Збройних сил України загинув, четверо отримали поранення, ще четверо – травмовані.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«За минулу добу ситуація в районі проведення АТО погіршилася, російсько-терористичні війська в другій половині дня збільшили кількість обстрілів позицій Збройних сил України, в тому числі з використанням важкого озброєння. Загалом зафіксовано 97 обстрілів. За добу загинув один український захисник, четверо поранені, ще четверо – травмовані», – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку зі 122-мм артсистем обстріляні опорні пункти в районі Павлополя. По укріпленнях поблизу Широкиного, Гнутового, Водяного та Чермалика ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Під Мар’їнкою бив 82-мм міномет.

На донецькому напрямку не припинялись обстріли опорних пунктів біля Опитного, Авдіївки, Зайцевого, Новгородського поблизу Авдіївки та шахти «Бутівка», крім того, ще й бив танк та 120-мм міномети. В районі Верхньоторецького та тієї ж шахти «Бутівка» до обстрілів долучили міномети 120-го калібру. Піски потрапили під вогонь гранатометів та кулеметів, а Кам'янка – 82-мм мінометів. Складною була ситуація під Луганським, де вівся вогонь із гранатометів і мінометів, а згодом ще й зі 152-мм артустановок.

На луганському напрямку російські окупанти обстрілювали позиції сил АТО поблизу Кримського та Попасної з гранатометів різних систем, а згодом долучили міномети калібру 82 та 120 мм. З автоматичних гранатометів ворог гатив у районі Трьохізбенки, поблизу Новоолександрівки – зі стрілецької зброї та СПГ, поблизу Станиці Луганської – зі стрілецької зброї.

Сутки в АТО: почти 100 обстрелов, один погибший и четверо раненых военныхSlovoiDilo

Нагадаємо, бойовики обстріляли Авдіївку з «Градів».

Раніше в штабі АТО повідомили про зростання загрози терактів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: