Нацагентство з повернення активів розпочало перший відбір співробітників

Читать на русском
Конкурс оголошено на 16 посад, а саме на керівника та спеціалістів управління виявлення та розшуку активів, фахівців юридичного та міжнародного управлінь та відділу з питань комунікації.

Національне агентство з виявлення, розшуку та управління корупційними активами розпочало перший відбір співробітників.

Про це на прес-конференції сьогодні повідомив очільник відомства Антон Янчук, пишуть «Українські новини», передає «Слово і Діло».

Кабмін затвердив процес проведення конкурсу до громадської ради АРО-АМОУ Кабінеті міністрів України визначилися з конкурсом на посади в громадській раді Нацагентства з повернення корупційних активів.

«Сьогодні, 14 березня, Національне агентство з виявлення, розшуку та управління корупційними активами оголошує конкурс на вакантні посади державної служби категорії «Б» і «В» центрального апарату Нацагентства», – сказав він.

Конкурс оголошено на 16 посад, а саме на керівника та спеціалістів управління виявлення та розшуку активів, фахівців юридичного та міжнародного управлінь та відділу з питань комунікації.

Янчук зазначив, що це лише перша хвиля відбору, а до грудня планується сформувати повноцінний штат. Голова відомства додав, що Нацагентство хоче вийти на рівень зарплати фахівців близько 20 тис. грн.

Як відомо, 24 лютого 2016 року Кабінет міністрів України ухвалив постанову про створення Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими корупційним шляхом, необхідного для запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС.

Відзначимо, 7 грудня минулого року Кабмін призначив головою Нацагентства з питань повернення активів Антона Янчука.

Раніше в САП розповіли, коли проведуть конкурс на вакантні посади прокурорів.

Нагадаємо, в Раді запропонували узаконити процедуру конкурсу на посаду голови Нацполіції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: