Кабмін затвердив процес проведення конкурсу до громадської ради АРО-АМО

Читать на русском
У Кабінеті міністрів України визначилися з конкурсом на посади в громадській раді Нацагентства з повернення корупційних активів.

Кабінет міністрів затвердив процес проведення конкурсу з формування громадської ради при Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Всього в раді будуть складатися дев'ять осіб, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Згідно з постановою №86 від 21 лютого, громадська рада при Нацагентстві формується в складі 9 осіб на підставі результатів конкурсу, який проводиться шляхом відкритого рейтингового інтернет-голосування громадян, які проживають на території України.

До складу громадської ради не може входити особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною; має судимість за вчинення злочину, або на яке накладено заборону займати певні посади; залучалася на підставі обвинувального вироку, який набрав законної сили, до кримінальної відповідальності за вчинення умисного злочину; протягом 1 року до подачі заяви про участь в конкурсі незалежно від терміну входила до складу керівних органів політичної партії.

Не пізніше ніж через 3 робочих дні після закінчення інтернет-голосування глава Нацагентства затверджує склад громадської ради.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року в результаті конкурсу на посаду глави АРО-АМО переміг заступник міністра юстиції Антон Янчук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: