Рада розблокувала конкурс із обрання п'ятого члена НАЗК

Читать на русском
Членом конкурсної комісії з відбору до НАЗК за квотою парламенту призначений голова антикорупційного комітету Асоціації українських юристів Олег Марцеляк.

Верховна Рада доукомплектувала конкурсну комісію з відбору кандидатів до Національного агентства з питань запобігання корупції.

За постанову про призначення кандидатури до складу комісії №5418 проголосували 226 депутатів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГА.net».

Членом конкурсної комісії за квотою парламенту призначений голова антикорупційного комітету Асоціації українських юристів Олег Марцеляк.

Тепер конкурсна комісія зможе обрати п'ятого члена НАЗК.

Члени НАЗК призначаються Кабміном за результатами конкурсу. Конкурс проводить комісія в складі восьми осіб. Одного призначає парламент за поданням антикорупційного комітету Ради, одного – Президент, одного – Кабмін. Ще один член комісії – керівник центрального органу з питань держслужби. Чотири члени комісії обираються за квотою громадських об'єднань.

Нагадаємо, раніше голова НАЗК озвучила бюджет відомства на 2017 рік. Також в Агентстві спрогнозували збільшення кількості е-декларацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: