За минулу добу в зоні проведення АТО загинули двоє українських військовослужбовців

Читать на русском
В ході бойового зіткнення в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє українських військовослужбовців, всього ж бойовики відкривали вогонь по нашим військовим 75 разів.

В ході бойового зіткнення в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі двоє українських військовослужбовців загинули.

Всього силами АТО за минулу добу було зафіксовано 75 обстрілів з боку противника, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

«Ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною, але контрольованою Збройними силами України. За минулу добу російсько-терористичні війська 75 раз обстріляли позиції українських захисників... На Маріупольському напрямку, в результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ, загинули 2 українських захисника», – йдеться в повідомленні.

«Дорогий» Донбас: навіщо РФ удвічі скоротила кількість «гумконвоїв»?Політолог пояснив чому Росія скорочує кількість «гумконвоїв» на Донбас і для чого заявила про це офіційно.

Там уточнили, що на маріупольському напрямку з артилерійських систем великого калібру противник бив по Миколаївці, з мінометів – по Славному, Гнутовому, Павлополю й Березовому. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем терористи обстрілювали захисників Широкиного, Водяного, Талаківки та Красногоровки. По Мар'їнці бойовики стріляли з озброєння БМП і танка.

На донецькому напрямку найгарячішими точками виявилися шахта Бутівка, Луганське та Невельське, по яких супротивник вів вогонь із міномметов. Авдіївку бойовики обстрілювали з кулеметів, гранатометів, мінометів і танка.

Що стосується луганського напрямку, то тут під вогнем мінометів виявилися позиції біля Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної, а зі стрілецької зброї та кулеметів було обстріляно Валуйське.

Нагадаємо, вчора стало відомо про взяття в полон бойовиками «ЛНР» зниклих раніше українських розвідників. Тим часом екс-начальник управління Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін призначений заступником глави відомства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: