В ОРДЛО змушують населення отримувати паспорти невизнаних республік – ІС

Читать на русском
На непідконтрольних територіях Донбасу розгорнулася масштабна кампанія з примусу населення до отримання документів невизнаних республік.

На непідконтрольних територіях Донбасу розгорнулася масштабна кампанія з примусу населення до отримання документів невизнаних республік.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

«В «ДНР» триває масштабна кампанія з примусу населення до отримання «паспортів ДНР», – зазначив він.

За словами Тимчука, працівники «міграційної служби ДНР» поширюють серед населення пенсійного віку інформацію про те, що особи, які не мають «паспорта громадянина ДНР», не зможуть оформляти спадок для своїх родичів, і в разі їхньої смерті майно померлого стане власністю «республіки».

Російські спецпризначенці прибули до «Л/ДНР» для тренувань диверсантів – ІСКоординатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив про прибуття на окуповані території російських спецпризначенців.

Він додав, що в Дебальцевому серед співробітників бюджетної сфери поширюється інформація, що з квітня зарплату отримуватимуть лише люди, які мають «паспорт громадянина ДНР», причому на картки «Центрального республіканського банку ДНР».

Нагадаємо, 7 березня з'явилася інформація про те, що Сбербанк Росії із 7 березня почав обслуговувати громадян за «паспортами» самопроголошених «Донецької та Луганської народних республік».

Нацбанк України ініціював запровадження санкцій проти російського Сбербанку за рішення про обслуговування клієнтів із документами «народних республік».

Пізніше Сбербанк оприлюднив заяву, в якій спростував інформацію про обслуговування осіб на підставі документів, виданих на непідконтрольних Україні територіях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: