У Путіна пообіцяли визнати рішення суду в Гаазі за позовом України

Читать на русском
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія готова визнати будь-яке рішення міжнародного суду ООН у Гаазі за позовом України.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що російська сторона має намір визнати рішення Міжнародного суду ООН з позовом України.

Про це повідомляє «Інтерфакс–Україна», передає «Слово і Діло».

Захисник України в Гаазі: Росія постачала зброю в зону АТОПредставник української делегації в Міжнародному суді ООН професор Гарольд Гонджа Коу заявив, що Росія не заперечує поставки летального зброї в Україну проти мирного населення.

«Російська сторона є учасником цього розгляду. Тобто, якби Росія не визнавала рішення суду, то, відповідно, вона не була б учасником цього розгляду», – сказав Пєсков.

Нагадаємо, 8 березня завершився третій день слухань у Міжнародному суді ООН справи України проти Росії. Позов був поданий 16 січня 2017 року до Міжнародного суду ООН з метою притягнення Російської Федерації до відповідальності за підтримку тероризму на сході України та дискримінацію етнічних українців і кримських татар в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: