Укргідрометцентр: у більшій частині України очікується суха погода

Читать на русском
Найближчої доби суху погоду на більшій частині України буде визначати область підвищеного тиску.

Найближчої доби, 6 березня, суху погоду на більшій частині України буде визначати область підвищеного тиску й лише західні області опиняться під впливом атмосферних фронтів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

У західних областях у понеділок очікується невеликий дощ, на високогір'ї Карпат – із мокрим снігом; на решті території – без опадів. Вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

У лютому в Києві погода була теплішою за кліматичну норму на 1,4 градусаНа початку лютого у столиці були сильні морози, але вже у другій половині місяця зима скінчилася.

Температура вночі очікується на рівні 0-5° тепла, на заході країни – до 8° тепла, в східних областях місцями 1-2° морозу; вдень 9-14° тепла, на високогір'ї Карпат вночі та вдень 0-2° тепла.

У Києві без опадів; вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с; температура вночі 2-4° тепла, вдень 11-13° тепла.

Нагадаємо, перший день весни 2017 року Києві виявився найтеплішим за 137 років. Раніше в Укргідрометцентрі синоптики прогнозували потепління до +8... + 14 вдень у першій декаді березня та похолодання в другій половині місяця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: