Синоптики прогнозують потепління в першій половині березня

Читать на русском
Укргідрометцентр прогнозує потепління до +8... +14 вдень у першій декаді березня та похолодання в другій половині місяця.

Укргідрометцентр прогнозує потепління до +8... +14 вдень у першій декаді березня та похолодання в другій половині місяця.

Про це «Українським новинам» повідомила начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко, пише «Слово і Діло».

«Погода буде вже більш-менш весняна, зима поки що закінчилася. У першій декаді буде погода без опадів. Лише 2-3 березня пройде атмосферний фронт у західних, північних та місцями в центральних областях», – розповіла вона.

За словами Савченко, в першій декаді березня температура в Україні вночі буде від 0 до +5 градусів, а вдень +8... +14 градусів.

В Україну йде аномальне потеплінняУ п’ятницю на українців очікує аномальне для зими потепління. 24 лютого в Києві термометри покажуть +12 градусів, а на півдні країни +15.

При цьому в окремі дні на півдні та Прикарпатті вдень може бути до +15... + 18 градусів.

Однак співробітниця Гідрометцентру зазначила, що є ймовірність похолодання в другій половині місяця. Температура може знизитися до нуля й нижче.

Нагадаємо, сьогодні, в останній день зими, в Україні сонячна й суха погода.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: