Союзники з НАТО знову проведуть навчання в Одесі

Читать на русском
Представники європейських країн чотири дні готувалися до військових маневрів, які відтворять в Одеській області влітку 2017 року.
Навчання «Сі Бріз»http://telegraf.com.ua

Багатонаціональну операцію з безпеки в кризовому регіоні планували сьогодні в Одесі на конференції з планування українсько-американського навчання «Сі Бриз-2017».

На конференції визначили потенційний склад учасників, узгодили взаємодію морського, наземного і повітряного компоненту, - повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на ZN.ua.

Представники України, США, Азербайджану, Бельгії, Болгарії, Греції, Грузії, Великобританії, Франції, Канади, Молдови, Німеччини, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини та Швеції чотири дні поспіль готували майбутні міжнародні маневри.

ЗСУ цього року візьмуть участь у 38 міжнародних навчанняхНа 2017 рік в українській армії заплановані 38 міжнародних навчань, з них 3 – на території України із залученням різних видів і родів військ ЗСУ.

Був розроблений детальний план і сценарій маневрів, визначили потенційний склад учасників, узгодили взаємодію морського, наземного і повітряного компоненту. Провели огляд районів, де будуть проводитися навчання. Такі почнуться влітку.

Початкова конференція була проведена теж в Одесі, в грудні 2016 року.

Навчання «Сі Бриз-2017» будуть поєднувати теоретичний і практичний курси процесу планування та проведення операції за стандартами НАТО, курс лідерства, курс по наданню медичної допомоги в бойових умовах тощо. У навчаннях Sea Breeze - 2016, які проходили в липні, взяли участь представники США, Туреччини, Румунії та України.

Нагадаємо, РФ нарощує військовий потенціал на кордоні з Кримом

РФ нарощує військовий потенціал на кордоні з КримомРосійські окупанти протягом останніх трьох днів посилили активність своєї авіації, а також переміщення військової техніки поблизу адмінкордону з Кримом.
.

Раніше повідомлялося: Порошенко побоюється російської атаки з Придністров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: