ЗСУ цього року візьмуть участь у 38 міжнародних навчаннях

Читать на русском
На 2017 рік в українській армії заплановані 38 міжнародних навчань, з них 3 – на території України із залученням різних видів і родів військ ЗСУ.

На 2017 рік в українській армії заплановані 38 міжнародних навчань, з них 3 – на території України із залученням різних видів і родів військ ЗСУ.

Про це повідомив начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко, передає «Слово і Діло».

Військові навчання РФ біля кордонів України: чого добивається Москва?Експерт пояснив, навіщо РФ розпочала раптові військові навчання на кордоні з Україною, та пояснив, на що сподіваються в Кремлі.

«Заплановано 38 міжнародних навчань, з них 3 – на території України із залученням різних видів і родів військ ЗСУ. Крім того, передбачається проведення цілого комплексу навчань у Збройних силах України, від рівня тактичного, злагодження таких підрозділів, як відділення, взвод, рота і до батальйону включно, так і бригадних навчань і тренувань стратегічного рівня - командно-штабні навчання, стратегічна командна штабна гра», – сказав Муженко.

Відповідаючи на питання про номенклатурі техніки, яку Україна може отримати в рамках міжнародного співробітництва, Муженко зазначив, що мова йде, насамперед, про засоби радіоелектронної боротьби, розвідки, медичного забезпечення.

Раніше Муженконазвав кількість загиблих військових у АТО.

Нагадаємо, Геращенко повідомила, скільки кадрових військових РФ знаходиться на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: