Україна успішно провела випробування вітчизняних засобів ППО – Муженко

Читать на русском
Українські ППО поліпшать ефективність застосування систем радіотехнічних військ та авіації, а також протиповітряної оборони.

Випробування засобів протиповітряної оборони українського виробництва, які зараз здійснюють Збройні сили України, показують гідні результати.

Це підвищить ефективність Повітряних сил ЗСУ, написав на своїй сторінці в Facebook начальник Генштабу Віктор Муженко, передає «Слово і Діло».

«Проводимо випробування можливостей новітніх вітчизняних розробок засобів протиповітряної оборони. Є гідні результати», – пише начальник Генштабу.

Прийняття на озброєння українських засобів ППО поліпшить ефективність застосування систем радіотехнічних військ та авіації, а також протиповітряної оборони.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє забезпечити відновлення протиповітряної оборони у 2016 роціСказано 13 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Повітряні сили крок за кроком набувають нових можливостей», – уклав Муженко.

Як повідомлялося раніше, ДП «Укроборонсервіс», яке належить до структури ДК «Укроборонпром», забезпечило необхідні роботи з імпортозаміщення основних елементів засобів протиповітряної оборони (ППО) ЗС України, що підлягають ремонту та модернізації.

Нагадаємо, що в Рівненській області військові ремонтники налагодили удосконалення РСЗО БМ-21 «Град» шляхом їх встановлення на шасі вітчизняного виробника важких вантажівок Кременчуцького автозаводу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: