РФ нарощує військовий потенціал на кордоні з Кримом

Читать на русском
Російські окупанти протягом останніх трьох днів посилили активність своєї авіації, а також переміщення військової техніки поблизу адмінкордону з Кримом.

Російські окупанти протягом останніх трьох днів посилили активність своєї авіації, а також переміщення військової техніки поблизу адмінкордону з Кримом.

Про це сьогодні в ефірі «112 Україна» повідомив спікер Держприкордонслужби Олег Слободян, інформує «Слово і Діло».

«Впродовж трьох останніх днів ми спостерігаємо підвищену активність російської авіації на окупованому півострові біля адмінкордону. Це не лише авіація, це вертольоти, які постійно патрулюють акваторію Чорного моря. Також ми спостерігаємо і певні пересування військової техніки поблизу адмінкордону. Наскільки нам відомо, це проводиться у рамках навчань, до яких залучено у тому числі підрозділи в окупованому Криму. Ситуація поки що зберігається з високим градусом динамічності», - розповів Слободян.

Кримські окупанти розбирають на запчастини українські корабліКомандувач Військово-морськими силами ЗСУ Ігор Воронченко заявив, що кораблі ВМС України, які залишилися в Криму, використовуються росіянами як донори для кораблів Чорноморського флоту Росії.

Нагадаємо, Кабмін презентував план деокупації Криму.

Раніше повідомлялося, що Порошенко побоюється російської атаки з Придністров'я. Вчора прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що в Україні розігрують абхазький сценарій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: