Екс-главі ДУСі призначили заставу у понад 6 мільйонів гривень

Читать на русском
Печерський райсуд Києва призначив заставу в розмірі 6 мільйонів 400 тисяч гривень для екс-глави Держуправління справами Ігоря Тарасюка, якому повідомлено про підозру у справі заволодіння Межигір'ям.
Ігор Тарасюк

Печерський райсуд Києва призначив заставу в розмірі 6 мільйонів 400 тисяч гривень для екс-глави Держуправління справами Ігоря Тарасюка, якому повідомлено про підозру у справі заволодіння «Межигір'ям».

Про це в Facebook написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, повідомляє «Слово і Діло». Крім того, екс-голову ДУС зобов'язали здати закордонного паспорта, носити електронний браслет і повідомляти прокуратуру зі зміни місця проживання.

«Постанова суду діє до 1 травня 2017 року», – зазначила суддя.

Насіров завдав 2 мільярди збитків Бюджету України – ХолодницькийДії глави Державної фіскальної служби Романа Насірова заподіяли значної шкоди Державному бюджету. САП клопоче про відсторонення його від обійманої посади.

Як відомо, Генпрокуратура просила суд заарештувати Тарасюка на 2 місяці. Йому повідомили про підозру 2 березня.

Нагадаємо, що під час обшуку в будинку Тарасюка був виявлений 1 мільйон євро готівкою. Він у 2005 – 2010 роках був керівником Держуправління справами в Адміністрації президента Віктора Ющенка.

Відзначимо, днями Генпрокуратура обшукала гелікоптерний майданчик Януковича, вилучили фіндокументацію і техніку

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: