Омелян попередив, що може піти через конфлікт із Бальчуном

Читать на русском
Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в результаті його конфлікту з головою Укрзалізниці Войцехом Бальчуном один із них змушений буде піти.
Володимир Омелян

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що в результаті його конфлікту з головою «Укрзалізниці» Войцехом Бальчуном один із них змушений буде піти.

Про це він повідомив на зустрічі з членами Європейської бізнес-асоціації, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Хтось буде новий – або міністр, або голова «Укрзалізниці», – зазначив Омелян.

Він також додав, що нинішня робота Бальчуна дискредитує ідею конкурсів і призначення високих зарплат керівникам держкомпаній.

Омелян хоче повернути «Укрзалізницю» під контрольМіністр інфраструктури Володимир Омелян хоче повернути Укрзалізницю під контроль Мінінфраструктури.

Міністр повідомив, що в дискусії про позбавлення Мінінфраструктури повноважень управління «Укрзалізницею» крапка ще не поставлена, й він вітає заяву прем'єр-міністра Володимира Гройсмана про необхідність незалежного аудиту УЗ.

Нагадаємо, що на засіданні Кабінету міністрів прем'єр-міністр Володимир Гройсман підтримав очільника ПАТ «Укрзалізниця» Войцеха Бальчуна в конфлікті з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном.

Зазначимо, раніше Омелян говорив, що не збирається йти у відставку, однак обіцяв це зробити, якщо в Мінінфраструктури не замінять держсекретаря.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: