Українці відчують наслідки вугільної блокади – Гройсман

Читать на русском
Уряд буде готовий мінімізувати вплив вугільної блокади на економіку, але попереджає про те, що її наслідки відчують пересічні українці. Про це сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.
Володимир ГройсманФото: УНІАН

Уряд буде готовий мінімізувати вплив вугільної блокади на економіку, але попереджає про те, що її наслідки відчують пересічні українці.

Про це на спеціальній нараді з представниками металургійної галузі сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми з цим впораємося, ми проаналізуємо все й ухвалимо необхідні рішення», – зазначив очільник уряду.

Тука відреагував на погрози бойовиків щодо захоплення українських підприємствЗаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука прокоментував заяву лідерів бойовиків.

При цьому він нагадав, що економіка країни почала відновлення.

«Але якщо під питанням так званої блокади блокується Україна, то ми маємо розуміти всі загрози. Всі мають говорити про реальний стан речей», – розповів Гройсман, нагадавши, що й політики мають нести відповідальність за свої дії та висловлювання.

Нагадаємо, що сьогодні Гройсман зробив заяву з приводу ультиматуму бойовиків. Раніше ватажки самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» заявляли, що вимагають від Києва до початку весни зняти транспортну блокаду Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: