В МВФ знову відклали розгляд траншу для України

Читать на русском
У порядку денному засідань Ради директорів Міжнародного валютного фонду, який розписаний до 6 березня 2017 року, питання подальшого фінансування України відсутнє.

У порядку денному засідань ради директорів Міжнародного валютного фонду, який розписаний до 6 березня 2017 року, питання подальшого фінансування України відсутнє.

Порядок денний розміщений на сайті МВФ, пише «Укрінформ», передає «Слово і Діло».

Експерт: ціна нового траншу МВФ може бути занадто високою для громадськостіЕксперт економічних програм оцінив позитивний результат переговорів із кредиторами та нові вимоги МВФ, на які погодилась Україна, щоб отримати новий транш.

До вже сформованого порядку денного роботи Ради директорів МВФ не було внесено питання оцінки реформ, що проводяться Україною в рамках програми співпраці з МВФ. Зокрема, розклад засідань Ради складений до 6 березня, проте «українське питання» в ньому відсутнє. На 6 березня 2017 року заплановано розгляд підходів до макрофінансового нагляду.

Раніше директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що переговори Міжнародного валютного фонду з Україною про надання чергового траншу просуваються добре.

У вересні 2016 року МВФ схвалив надання Україні тетього траншу в розмірі 1 млрд дол.

Нагадаємо, екс-директор МВФ був засуджений до 4,5 років в'язниці за махінації.

Як повідомлялося раніше, екс-заступник Гонтаревої став представником України в МВФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: