Викрадення Гончаренка: суд заарештував одного з підозрюваних

Читать на русском
Один з фігурантів справи про викрадення народного депутата від Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка Анатолій Слободянник проведе під вартою як мінімум два місяці.
Олександр КушнарьовФото: dumskaya.net

Один з фігурантів справи про викрадення народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Олексія Гончаренка Анатолій Слободянник проведе під вартою як мінімум два місяці.

Про таке рішення Приморського районного суду Одеси пише видання «Думська», повідомляє «Слово і Діло».

Видання зазначає, що організатор викрадення Гончаренко депутат Лиманського райради Одеської області Олександр Кушнарьов на суді заявив, що не володіє українською мовою і зажадав надати перекладача.

Викрадення Гончаренка: підозру оголошено трьом фігурантамУ Одесі 24 лютого підозру у викраденні народного депутата Олексія Гончаренка було оголошено трьом людям.

Повідомляється, що ім'я третього фігуранта справи про викрадення не називається. За словами співробітників суду, «у нього – інші обставини». Це співробітник друкарні, якого підозрюють у виготовленні матеріалів із закликами до війни. До викрадення депутата він, за даними слідства, не причетний.

Нагадаємо, 23 лютого народного депутата від БПП Олексія Гончаренка викрали невідомі в Одесі. Згодом силовики знайшли депутата.

Гончаренко потім розповів, що був учасником спецоперації українських силовиків щодо затримання сепаратистів, а саме викрадення було інсценуванням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: