Гончаренко знайшли і доставили в безпечне місце, підозрювані затримані

Читать на русском
У прокуратурі Одеської області розповіли подробиці звільнення нардепа Олексія Гончаренка і затримання підозрюваних.

Викрадений народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Олексій Гончаренко перебуває в безпечному місці і даватиме свідчення як потерпілий.

Про це на прес-конференції заявив прокурор Одеської області Олег Жученко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я можу сказати, завдяки нашій роботі запобігли нанесення йому тілесних ушкоджень, позбавлення зору і спотворення обличчя... і фактичного викрадення... Він зараз в безпечному місці і зараз буде давати свідчення як потерпілий», – зазначив Жученко.

За його словами, організатори викрадення мали намір завдати Гончаренко тілесні ушкодження, зокрема позбавити зору за допомогою кислоти.

«Батько Кушнарьова є депутатом Лиманського районної ради Одеської області, і саме він є не просто замовником викрадення народного депутата, а й фактично з двома своїми спільниками виїхав на місце і повинен був наносити народному депутату тілесних ушкоджень, а саме застосувати кислоту, спотворити обличчя, позбавити зору, а також переламати колінні чашечки», – додав прокурор.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що нардепа Гончаренка викрали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: