Парасюк зізнався, що проти нього порушено десяток кримінальних справ

Читать на русском
Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк заявляє, що є фігурантом 10 кримінальних справ.

Я за свою недовгу кар’єру народного депутата маю 10 кримінальних справ. Не мені судити, чи вони заслужені, але я хочу сказати, що дуже неправильно ставити всіх під одну лінійку.

Про це в п'ятницю під час круглого столу «Слова і Діла», присвяченого виконанню політиками обіцянок часів Євромайдану, заявив народний депутат Володимир Парасюк.

Парасюк констатував, що став політиком внаслідок перемоги Революції Гідності та появи певного соціального ліфту в Україні.

«Хоч я перебуваю в жорсткій конфронтації з Адміністрацією Президента Порошенка, але я хочу сказати, що в Україні запустилося формування громадянського суспільства. Люди почали відігравати роль у державі, в написанні законів, у контролі влади», – додав депутат.

Крім того, Парасюк поділився своїм баченням конституційної реформи та функціонування парламенту: «Я хотів сказати своє бачення того, якою має бути конституційна реформа. 200 депутатів. Повірте мені, це дуже потрібно. І не потрібно нікого відкликати. Два роки – це максимальний термін для одної каденції. Тому що з 5 років два роки ми сподіваємося після виборів, що щось зміниться, два роки розчаровуємося й рік чекаємо наступних виборів, щоб щось змінити».

Під час круглого столу позафракційний народний депутат також пообіцяв ініціювати законопроект щодо надання одноразової пільги учасникам АТО при придбанні транспортного засобу закордоном.

Нагадаємо, у вересні народні депутати Олександр Вілкул та Володимир Парасюк побилися після участі в програмі «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: