У мережі з'явилося відео відвідування Савченко полонених на Донбасі

Читать на русском

У мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.
Надія Савченко

У мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.

Вона поговорила з деякими полоненими, які перебувають у в'язниці бойовиків, повідомляє «Слово і Діло».

Нардеп оглянула камери ув'язнення, а також поцікавилася умовами утримання українців.

За підсумками візиту вона зробила коротку заяву для преси, в якій закликала лідерів «нормандського формату» (Росія, Україна, Франція, Німеччина) провести обмін всіх на всіх.

«Я прошу українців і весь світ підтримати наших хлопців так, як у свій час підтримували мене, коли я перебувала у в'язницях Кремля», – сказала вона.

Савченко не визнала Захарченка та Плотницького терористамиНардеп Надія Савченко не погодилася назвати Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького терористами.

Нагадаємо, 24 лютого бойовики заявили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну «ДНР», щоб відвідати українських військових.

Керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук заявив, що Служба безпеки попросить Савченко дати пояснення з приводу її поїздки в Донецьк.

Також вчора нардеп від «Блоку Петра Порошенко» Тетяна Ричкова заявила, що Савченко підбурювала українських військових залишити позиції в зоні АТО і їхати «скидати злочинну владу».

Nadiya Savchenko visits Ukraine POWs in DPR DonetskPatrick Lancaster

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: