«Укроборонпром» представив бойовий вертоліт КТ112 Combat на IDEX-2017 Еміратах

Читать на русском
В рамках міжнародної виставки IDEX-2017, що проходить в Об'єднаних Арабських Еміратах, був представлений український легкий бойовий вертоліт КТ112 Combat.

Держпідприємство «Укрінмаш», що входить до складу ДК «Укроборонпром», представило легкий бойовий вертоліт КТ112УД (або КТ112 Combat) на виставці військової техніки IDEX- 2017 Об'єднаних Арабських Еміратах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».

КТ112 Combat був розроблений КБ «Вертикаль», він має двигун Rotax-914, що дозволяє набирати швидкість до 200 км/год. Цей бойовий вертоліт може бути оснащений протитанковими ракетами Barrier-V з лазерним наведенням або іншим протитанковим ракетним озброєнням.

Крім того, КТ112 Combat може бути оснащений ракетами «Стріла-2» або «Голка» для знищення літальних апаратів противника, а також кулеметом ПКТ. Особливістю вертольота став спеціальний комплекс спостереження, який складається з інфрачервоних камер, котрі можуть бути використані для наведення.

Україна представила концепцію ударного вертольота КТ-112 – фотоДержавна зовнішньоторговельна та інвестиційна фірма «Укрінмаш», що входить до складу концерну «Укроборонпром», представила концепт нового легкого ударного вертольота КТ-112.

Раніше повідомлялося, що на міжнародній виставці озброєння IDEX 2017 в Абу-Дабі 19-23 лютого «Спецтехноекспорт» представить світовій громадськості новий багатоцільовий безпілотний апарат «Фантом».

Також нагадаємо, що керівництво «Укроборонпрому» та Агентства передових оборонних дослідницьких проектів США (DARPA) домовилися про співпрацю та спільні наукові дослідження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: