Стало відомо, коли оберуть голову Нацгентства з розшуку та повернення активів

Читать на русском
9 червня члени конкурсної комісії з обрання голови Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами оберуть керівника відомства.

9 червня члени конкурсної комісії з обрання голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами оберуть керівника відомства.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням прес-службу Кабінету міністрів.

«Міністр Кабміну Олександр Саєнко провів організаційні збори членів Конкурсної комісії з обрання голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», – йдеться в повідомленні.

Касько розповів, чим займатиметься Агентство з розшуку та управління активамиЗаступник генерального прокурора України Віталій Касько заявив, що новостворене агентство допомагатиме слідству в пошуку активів.

За словами представників прес-служби, члени комісії визначилися з датою проведення першого засідання, яке відбудеться 9 червня о 16 годині. В порядку денному засідання – обрання голови Нацагентства та секретаря комісії.

Нагадаємо, 10 листопада 2015 року Верховна Рада 260 голосами створила Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами. А 24 лютого 2016 року Кабмін ухвалив постанову про створення цього відомства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: