Фонд гарантування починає виплати депозитів вкладникам «Фортуна-Банку»

Читать на русском
Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення ФГВФО банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб починає здійснювати виплати коштів вкладникам АТ «Фортуна-Банк» з сьогоднішнього дня, 23 лютого 2017 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на ФГВФО.

«Для отримання відшкодування вкладники АТ «Фортуна-Банк» можуть звертатися з паспортом і документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділення будь-якого з банків-агентів Фонду гарантування: ВАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК», ВАТ «АЛЬФА-БАНК», ВАТ «КРЕДО-БАНК», ВАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ ПУМБ, ВАТ «ТАСкомбанк», ВАТ АБ «Південний», – йдеться в повідомленні Фонду.

Там також нагадують, що виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення ФГВФО банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.

НБУ посилив нагляд за діяльністю платіжних системНаціональний банк України посилив нагляд за діяльністю платіжних систем, їх учасників та операторів послуг платіжної інфраструктури.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати Фонду гарантування копії таких документів: паспорту та документу органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код), а також нотаріально завірену копію свідоцтва про право на спадщину.

Нагадаємо, що НБУ відніс до категорії неплатоспроможних АТ «Фортуна-Банк» у січні. 91% вкладників банку отримають свої вклади в повному обсязі.

Регулятор ухвалив рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати ПАТ «Фортуна-Банк» учора, 22 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: