Керівництво «Укроборонпрому» підписало низку нових експортних домовленостей

Читать на русском
Більшість нових домовленостей укладено в області бронетанкової та оптико-електронної техніки.
IDEX 2017

Делегація державного концерну «Укроборонпром» підписала низку нових експортних домовленостей і уклала меморандуми про співпрацю в перший день роботи масштабної військової виставки IDEX 2017.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу концерну.

«Українська зброя цінується на міжнародному ринку, адже вона відповідає викликам сучасності, а наші фахівці закладають у нові розробки досвід участі українських військових у гібридній війні. Розроблені в рекордні терміни безпілотні апарати отримали високу оцінку міжнародного співтовариства й викликали інтерес», – відзначили в «Укроборонпромі».

У перший день виставки делегація концерну провела продуктивні переговори з представниками іноземних компаній та оборонних відомств. Більшість нових домовленостей укладено в області бронетанкової та оптико-електронної техніки.

Присутній на заході заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко зазначив, що експортний потенціал «Укроборонпрому» дозволяє гідно представити нашу країну на міжнародній виставці.

У Міноборони розповіли про плани модернізації та закупівлі технікиМіністерство оборони України має намір в 2017 році модернізувати 60 військових літаків і вертольотів.

«Експортні домовленості – це валютні фінансові надходження до Бюджету країни. Це інвестиція в розвиток всієї держави й перш за все в її оборонно-промисловий комплекс», – підсумував Бровченко.

Відзначимо, що «Укроборонпром» представив нову модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу «Фантом» на виставці IDEX 2017 в ОАЕ.

Державна зовнішньоторгова та інвестиційна фірма «Укрінмаш», що входить до складу концерну «Укроборонпром», також представила концепт нового легкого ударного вертольота КТ-112.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: