Німеччина планує депортувати рекордну кількість мігрантів у 2017 році

Читать на русском
У 2016 році Німеччина депортувала рекордні 80 тисяч мігрантів, які отримали відмову на надання притулку.

Уряд Німеччини планує, що цього року з країни буде депортована рекордна кількість мігрантів, яким було відмовлено в наданні притулку.

Про це повідомляє видання Bild am Sonntag, передає «Слово і Діло».

У Німеччині назвали помилкою тотальний прийом біженцівМіністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле назвав помилкою масовий прийом ФРН мігрантів з інших країн.

«У 2016 році значно скоротилося число тих біженців, які проходять курс для інтеграції визнаних біженців. Тепер важливо, щоб ті, хто не має право на захист, залишили Німеччину», – зазначив керівник адміністрації канцлера Ангели Меркель Петер Альтмаєр.

Минулого року понад 80 тисяч мігрантів були депортовані з Німеччини до країн походження, розповів Альтмаєр, додавши, що їх кількість зростатиме.

«У 2016 році в Німеччині було зареєстровано 700 тисяч клопотань про надання притулку й майже 300 тисяч були відхилені», – повідомив він.

Чиновник додав, що уряд планує вислати цих людей якомога швидше, інакше постраждає авторитет Німеччини як правової держави.

«Ми маємо вигнати цих людей із країни набагато швидше, особливо це стосується злочинців і людей, які ставлять під загрозу нашу безпеку», – підкреслив Альтмаєр.

3 лютого 2017 року повідомлялося, що в 2016 році в Німеччині було скоєно 970 нападів на гуртожитки для біженців.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині вирішили радикально боротися з незаконними мігрантами.

Нагадаємо, за даними Мінсоцполітики, в Україні вже понад 240 тисяч дітей-переселенців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: