Німеччина депортувала майже 24 тисячі мігрантів

Читать на русском
Влада Федеративної Республіки Німеччина до кінця листопада 2016 року вислала з країни 23 750 мігрантів.

Німецька влада до кінця листопада 2016 року вислала з країни 23 тисяч 750 біженців.

Про це повідомляє DW, передає «Слово і Діло».

За весь 2015 рік було вислано 20 тисяч 888 осіб. Згідно з даними МВС Німеччини, до першого грудня було ухвалено позитивне рішення щодо виділення компенсації 51243 особам, які вирішили добровільно залишити Німеччину. В 2015 році кількість таких заявок становила 35 тисяч.

Європа та біженці: експерт розповів, із чим насправді пов'язаний сценарій розпаду ЄСПолітолог пояснив, із чим пов'язана риторика західних лідерів щодо розпаду Європейського Союзу.

«Процес добровільного та примусового відправлення з Німеччини йшов набагато менш активно, ніж прийом нових біженців. За одинадцять місяців Федеральне відомство у справах міграції та біженців розглянув і виніс рішення щодо 616 тисяч заявок, що на 160% більше, ніж у 2015 році», – зазначає видання.

Позитивне рішення, яке надає біженцям можливість залишитися в Німеччині, ухвалено в 63% випадків (49,8% в 2015 році).

19 грудня повідомлялося, що вантажний автомобіль врізався в різдвяний ярмарок у центрі Берліна. В понеділок увечері поліція заарештувала ймовірного водія вантажівки, вихідця з Пакистану. При цьому він заперечував свою причетність до трагедії. Пізніше поліція відпустила чоловіка. Другий чоловік, який перебував у машині, був знайдений мертвим.

Раніше повідомлялося, що в Болгарії жителі вийшли на акцію протесту проти будівництва центрів для біженців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: