У Німеччині вирішили радикально боротися з незаконними мігрантами

Читать на русском
Ангела Меркель вимагає прискорити депортацію біженців, яким у Німеччині відмовили у притулку.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель вимагає прискорити депортацію біженців, яким у Німеччині відмовили у притулку.

Про це повідосляє 24канал, передає «Слово і Діло».

Вона поквапила працівників міграційних органів. Мовляв, вони повинні швидше вирішувати, чи надавати прохачам статус біженця. Якщо ж країна їхнього походження безпечна, тоді шукачів притулку потрібно якомога швидше повернути на батьківщину.

У Німеччині депортували першу групу біженцівНа батьківщину відправили 34 людини, чиї прохання щодо притулку були відхилені. Сотні противників жорсткої імміграційної політики влаштували з цього приводу акцію в аеропорту Франкфурта-на-Майні, звідки й відправили спецрейс до Кабула.

«Усі, хто не мають права залишатись у Німеччині, повинні повернутися на батьківщину. Зі свого боку ми повинні знайти шлях до вирішення проблем, з якими зіштовхнулися ці країни. В іншому разі ми не досягнемо успіху»,– заявила Ангела Меркель.

Питання про депортацію мігрантів знову на слуху через грудневий теракт на різдвяному ярмарку у Берліні. Терорист, що убив вантажівкою 12 людей, був громадянином Тунісу. Статус біженця йому не надали, але з країни – не депортували.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розкритикував Європейський союз за невиконання своїх обіцянок повною мірою в частині виділення коштів для підтримки сирійських біженців.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу», із чим насправді пов'язаний сценарій розпаду ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: