В Олександрії реанімують завод під виробництво вітростанцій

Читать на русском
Кіровоградський електромеханічний завод планують реанімувати під виробництво турбін та іншого обладнання для вітростанцій української розробки.

В Олександрії (Кіровоградська область) на електромеханічному заводі «Етал» планують виробляти сучасні вітряки української розробки.

З такою ініціативою виступив Олександр Низов з Дніпра – один з нових власників підприємства, яке зараз переживає не найкращі часи, передає «Слово і Діло» з посиланням на ecotown.

На електромеханічному заводі «Етал» у співпраці з ветераном дніпровського ракетокосмічного бюро «Південне», конструктором Миколою Голубенко, мають намір виготовляти лопаті для вітряків і електроніку для управління.

Українці все частіше встановлюють сонячні панелі на дахах будинківВ Україні стрімко зростає кількість приватних домогосподарств, які встановлюють сонячні панелі для виробництва електроенергії.

Зараз для олександрійського підприємства ТОВ «ЕМЗ Етал» шукають директора.

Як повідомлялося, Державне підприємство «Виробниче об'єднання «Південний машинобудівний завод імені О. М. Макарова» визначило одним з пріоритетних напрямків на найближчий час виробництво вітрогенераторів і комплектуючих до сонячних електростанцій (СЕС).

Нагадаємо, що в селі Дмитрівка Очаківського району Миколаївської області ввели в експлуатацію вітропарк «Причорноморський» потужністю 8 МВт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: