Під Миколаєвом побудували сонячну електростанцію 3,5 МВт

Читать на русском
Використання введених потужностей дозволять скоротити викид вуглекислого газу СО2 на 1931 тонн на рік.

Завершено першу чергу 3,5 МВт фотогальванічної електростанції ТОВ «Санлайт Енерджі» на території Вітовського району, Миколаївської області.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook енергетична компанія Helios Strategia, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, на станції використовувалися фотоелектричні панелі виробника Trina Solar 265 Вт, також інвертори виробника SMA Solar Technology. Опорні конструкції можуть змінювати кут повороту для збільшення інсоляції і, як наслідок, потужності фотоелектричних панелей.

Відзначається, що використання введених потужностей дозволять скоротити викид вуглекислого газу СО2 на 1931 тонну в рік.

У Херсонській області побудують виробництво для сонячних електростанційУкраїнські виробники спільно з литовською Global BOD Group, яка входить в світовий ТОП-5 в галузі відновлюваної енергетики, мають намір побудувати в Херсонській області завод з виробництва обладнання для сонячних електростанцій.

У повідомленні наголошують, що в 2017 році потужність станції збільшиться 7,5 МВт.

В останнє десятиліття в Україні бурхливо розвиваються об'єкти генерації, що використовують поновлювані джерела енергії. З останніх об'єктів, введених в експлуатацію, можна виділити фотоелектричну СЕС «Іванівка-2», розташовану в селі Іванівка Новоукраїнського району Кіровоградської області.

В цілому за перше півріччя 2016 було побудовано 14 нових об'єктів відновлюваної енергетики потужністю майже 39 МВт, з яких 12 – це сонячні електростанції (СЕС).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: