Жебрівський розповів подробиці про події в Авдіївці

Читать на русском
На 15:00 подача електроенергії в Авдіївці не відновлена. Електромонтажники виявили 5 поривів і працюють зараз над ліквідацією пошкоджень.

Глава Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський повідомив, що до електрогенераторыв підключені 13 об'єктів Авдіївки.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«На 15:00 подача електроенергії в Авдіївці все ще не відновлена. Наші електромонтажники виявили на нашому боці 5 поривів і працюють зараз над ліквідацією пошкоджень. На цей час до електрогенератора підключені 13 об'єктів по місту», – написав він.

Крім того, Жебрівський повідомив, що о 16:00 планують включити помпи, щоб пустити в місто воду. Вода подаватиметься сьогодні до 22:00.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 лютогоСитуація на сході країни станом на 00:00 19 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

«Плануємо, що завтра в Авдіївці працюватимуть усі школи», – додав він.

Як повідомлялося, за ніч з суботи на неділю бойовики обстрілювали позиції українських військових 18 разів.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили про те, що російські представники Спільного центру з контролю і координації на Донбасі заявили про готовність забезпечити режим тиші для розмінування території і подальшого ремонту лінії електропередач в Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: