Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 19 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли

На Донецькому напрямку зі 122-мм артилерії окупанти обстрілювали Невельське. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська вели вогонь по Новолуганському, Авдіївці, Піскам, Кам’янці, Невельському, Троїцькому, Луганському, Новоселівці, Опитному та Зайцевому. Новолуганське обстрілював снайпер, а по Троїцькому вели вогонь з БМП. В районі Авдіївки близько 5 ранку відбулося бойове зіткнення. Напад бойовиків відбито.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів противник вів вогонь по Новоолександрівці та Кримському, а з гранатометів – по Станиці Луганській та Новозванівці. З протитанкових ракетних комплексів загарбники обстрілювали Кримське.

На Маріупольському напрямку з артилерії 122-мм бойовики обстрілювали Водяне й Новогригорівку. З мінометів різних калібрів – Мар’їнку, Старогнатівку, Водяне, Павлопіль, Красногорівку, Новотроїцьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Талаківку. По Широкиному вогонь відкривали і БМП противника. З 20:34 по 21:00 години загарбники випустили по нашим позиціям поблизу Водяного тридцять снарядів реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».

Загалом зафіксовано 105 обстрілів.

Втрати

Шестеро наших військових поранено, трьох травмовано.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: