У Харкові сталася перестрілка, затримано 9 осіб

Читать на русском
Після перестрілки у Харкові увечері 17 лютого поліцейські затримали дев'ять осіб, у яких вилучили зброю.

Після перестрілки у Харкові увечері 17 лютого поліцейські затримали дев'ять осіб, у яких вилучили зброю.

Про це повідомили у поліції Харківської області, пише «Слово і Діло».

Правоохоронці підтвердили, що в результаті інциденту було поранено одну особу.

«Постраждалого доставлено до лікарні. Наразі стан його здоров’я задовільний. За попередніми даними, постріл було скоєно з мисливської зброї», – розповіли у поліції.

Правоохоронці повідомили, що затримали 9 осіб та вилучили зброю.

«Велика сімка» закликала припинити блокаду ДонбасуПосли країн «великої сімки» закликали припинити блокування лінії зіткнення на Донбасі та звернулися до уряду України з вимогою провести необхідні реформи для забезпечення енергетичної безпеки країни.

«У приміщенні дитячого садочка, де сховалися винуватці стрілянини, відбувся огляд. Там можна помітити невеликі пошкодження, зокрема розбито скло… Спротиву не було, тому в результаті затримання ні правоохоронці, ні люди у камуфляжі не постраждали», – розповів начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко.

Як повідомлялося, у Харкові за участі підрозділу «Азову» та ветеранів батальйону «Донбас», відбулась перестрілка, в результаті якої одна людина дістала поранення. Причина стрілянини – конфлікт з приводу блокади.

Нагадаємо, що через стрілянину в селі Княжичі Київської області було відсторонено від служби 25 поліцейських, а обвинувачений у вбивстві двох патрульних у Дніпрі відмовився давати свідчення у суді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: